Vakantie in eigen tuin

Over een maand hebben we vakantie. Nu ik slechts drie dagen per week werkt voelt het altijd al een beetje als vakantie voor me, maar drie weken lang zijn we alle drie lekker thuis. Afgelopen week ging ik samen met zoon, zus en nichtje naar het plaatselijke zwembad. Dit was de eerste keer voor zoon en wat vond hij het leuk! Eerst speelden we in het kleine bad en vervolgens nog even in het diepere bad waar zoon in zijn zwemband mocht dobberen.

Diezelfde afgelopen week mocht hij ook thuis in het kleine opblaasbare babybadje spelen wat we leenden van zus én we gingen naar opa en oma. Opa en oma zijn met de boot op vakantie en daar mocht zoon weer in zijn zwemband. Opnieuw een groot succes.

Op donderdagavond zaten we televisie te kijken en zagen we een reclame voorbij komen voor een zwembad bij de Kruidvat, slechts €14,99. In onze ruime tuin plek genoeg om deze op te zetten en leuk voor ons om samen met zoon in het zwembad te gaan. Op vrijdag heb ik hem besteld. Samen met een afdekhoes (€4,99), luiers en billendoekjes. De voorraad is weer aangevuld en het werd weer gratis thuisbezorgd.

Ondertussen staat het zwembad al en mochten we er al heerlijk van genieten. We kunnen ons goed vermaken in eigen tuin tijdens onze zomervakantie! Hebben jullie een zwembad in de tuin? Of gaan jullie liever ergens zwemmen? Ik hoor graag van jullie!


Reacties

  1. Wij hebben alleen een kleiner badje. Ik ga er sowieso zelf niet graag in. De kinderen vinden het natuurlijk geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Groot gelijk heb je, als je kinderen zelfstandig kunnen en je houd er niet van, niet doen dan! ;-)

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.