Opruimen in 2019

Voorheen hield ik het zo'n beetje iedere maand bij; wat er uit ons huis verdween. Dan wel verkocht, weggeven of bij de kringloop afgeleverd. Ook gooide ik echt het een en ander weg. Zodanig kapot dat het een ander ook niet meer blij zou maken.

Door de drukte in ons gezin nam ik een tijdje pauze en inmiddels zijn we weer volop aan het opruimen. Het gaat nu niet meer om stapels, maar zo af en toe vind ik iets wat ik dan weer op Marktplaats zet. Alle verkochte items houd ik bij in mijn Excel bestand. Tot nu toe verkochten we voor €991,92. Het verrast me enorm, want ik verkoop altijd voor een klein bedrag. Het is tenslotte al een keer gebruikt en ik wil de kans op verkopen zo groot mogelijk maken.

Op Marktplaats staan nog 16 advertenties en gisteren vond ik een jurk in mijn kast die ik nog online moet zetten. Wat bieden we nu te koop aan? Onder andere mijn trouwjurk. Ik betaalde ooit heel veel geld ervoor, ik heb er dan ook lang over getwijfeld. Maar, hij lag opgefrommeld op de zolder. Ik heb ook geen meisjes gekregen, dus de kans dat mijn kind de jurk wil passen is minimaal.  Uiteindelijk besloten om hem toch te koop te zetten. Tot zover heeft nog niemand geboden.

Daarnaast staat er nog twee oude xboxen te koop, man heeft een andere hobby en na heel lang niet gespeeld te hebben besloten om deze aan te bieden. Een aantal leesboeken, een borstkolf en kleding van jongste zoon.

Ik reed ook nog naar de stort en gooide heel wat grote kapotte spullen weg; een aantal tuinstoelen en wasmanden. Mijn auto zat vol en ik moest €5,- betalen.

Ben jij actief aan het 'ontspullen'?


Reacties

 1. Nee, op het moment niet. Ik heb ook wel eens dingen weggedaan waar ik later spijt van had, en ben daarom voorzichtiger geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 10.000 dat ik bij mijn eigen bank had aangevraagd account. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: sabinhelps@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Binary / Bitcoin optionaler Handel !!!!
  Der Weg zum Erfolg ist sehr eng, und was ihn eng macht, ist Unglaube und Zweifel vor Chancen.
  Bitcoin ist der echte Deal. Investieren
  $ 250 - $ 3000
  $ 500- $ 5000
  $ 1000- $ 10000
  $ 1500- $ 15000
  $ 2000 - $ 20000
  Profitieren Sie in 5 Werktagen
  Interessierte Kontaktieren Sie mich bei Interesse oder WhatsApp +1 (301) 329-5298 oder per E-Mail: int.hackers002@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft u dringend een lening nodig om uw financiƫle problemen op te lossen of om uw bedrijf op te starten of uw bedrijfsfaciliteiten uit te breiden? een lening om uw vakantie te plannen en uw rekeningen te betalen? zo ja, neem dan contact met ons op via e-mail: lapofunding960@gmail.com
  whatsapp +1 (254) 354-4300

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.