To good to go

Ik ben fan hoor, van de app 'To good to go'. Ik kreeg het aangeraden door iemand op mijn haakgroep en ik besloot het toen gelijk te downloaden. Op dat moment deden er in ons dorp nog geen winkels mee. Maar omdat het concept me wel heel erg aansprak was ik wel geneigd om het te proberen. De app bestaat uit winkels die aan het einde van hun werkdag de producten die aan de datum of bijna over de datum zijn aanbieden tegen een gereduceerd tarief. De pakketten die ik aanschafte varieerden van €3,99 - €4,99 en je krijgt zeker een pakket t.w.v. €15,-.

Zo deed een tankstation op de route naar vrienden mee. Ik besloot een pakket aan te schaffen en man heeft het pakket onderweg opgehaald. Het lijkt wel een cadeautje, het is zo leuk om zo'n pakket uit te pakken. Al is het pakket van het tankstation de minste tot nu toe, er zaten zeker wel leuke dingen in.

Vervolgens deed de supermarkt bij mijn ouders in het dorp ook mee. Aangezien het schoolvakantie was, moest ik toch rond dat tijdstip de jongens ophalen. Mijn moeder had toevallig ook besteld en dus haalde ik twee pakketten op.

De eerste twee ervaringen met de app waren zeer positief. Ik werd erop geattendeerd dat de plaatselijke bakker inmiddels ook aangesloten was. Nu is alleen gebleken dat deze pakketten zeer gewild zijn.. Hahah, ik kan wel zeggen dat het een sport is om een pakket te bemachtigen. Maar het is me dan uiteindelijk toch gelukt, en het stelde absoluut niet teleur. Vrijdagavond mocht ik het pakket ophalen, welke bestond uit;
- Twee bruine tijgerbroden;
- Een zak witte bollen;
- Een klein rond brood;
- Twee harde bollen met sesamzaad;
- Twee tompoucen.

De bollen, harde broodjes en de tompoucen zijn dezelfde avond en volgende ochtend opgegaan. De rest zit in de diepvries. Dit alles dus voor €4,99. Ik houd de app weer in de gaten, brood gaat hier snel, zo'n pakket is dus altijd welkom.

Wat zijn jouw ervaringen met de app?

Reacties

 1. Eerlijk gezegd heb ik geen goede ervaringen. Ik heb drie pakketten geprobeerd. Het eerste pakket was van de lokale super. Daar zaten dus van die kiloknallers in, niet bij stil gestaan dat sommigen dat als acceptabel voedsel zien (ik dus niet...).
  Tweede pakket haalde ik dus maar op bij een biologische winkel. Maar daar zat veel voedsel in dat wij eigenlijk nooit eten, wit brood bijvoorbeeld.

  De derde keer kan ik me eigenlijk niet meer zo goed herinneren, waarschijnlijk was het toen ook weer zo dat er in het pakket voedsel zat dat wij niet eten.

  Blijkbaar zijn wij nogal kieskeurig, was mijn conclusie. Maar nee... de app is van mijn telefoon af....!

  Ik blijf het wel een heel goed idee vinden trouwens. Maar niet voor ons.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap het wel, je krijgt natuurlijk producten waar je geen zeggenschap over hebt. Ik geef de producten door die bij ons niet op gaan, maar dan is het een betere optie om geen pakket aan te schaffen.

   Verwijderen
 2. Ik vind de kortingsstickers van diverse supermarkten en het kwartje van de grote Duitse supermarkt sympathieker. Dan kan je tenminste zelf boodschappen uitzoeken. Dan haal je ook dingen in huis die je eigenlijk anders niet gebruikt of eigenlijk niet nodig hebt.

  N.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je gelijk in. Ik vind het verrassingseffect dan weer erg leuk. Dat wat wij niet eten gaat door naar iemand anders, dus weggooien doen we alsnog niet.

   Verwijderen
 3. ik haal er ook met enige regelmaat en het is zeker verslavend.maar bij Coop krijg je heel veel met gele stickers voor 50 % en ook 35%.zo sla ik regelmatig vlees en vis voor 50% in.altijd van alles in de vriezer.de bakker is met de TGTG ook vaak aangenaam.en
  met 1 + 1 gratis van dingen die we regelmatig gebruiken kun je aardig je boodschappen buget laten zakken,zeker omdat we ook nog een aardig grote moestuin hebben en zo je kinderen en aanhang wat mee laten genieten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook fan van de stickers! Weinig vlees dat hier voor de volle mep de diepvries in verdwijnt.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.