Doorgaan naar hoofdcontent

Leuke post

Toen zoon zes maanden oud was zijn wij gestart met het geven van korstjes. Ondertussen (bijna acht maanden) eet hij twee boterhammen met boter met smaak op. Met zes maanden kregen we post van de bakker, waar we zijn geboortekaartje ingeleverd hebben. Bij zijn geboorte kregen we zes gratis slagroomsoesjes met blauwe muisjes en nu ontvingen we een cadeaubon voor een gratis brood. Het brood is nog niet opgehaald, ik moet naar een dorp hiernaast en rijdt er niet speciaal voor.

Vorige week kregen we weer leuke post. Dit keer van BlueBand. Een pakketje met daarin een plastic bordje en een code voor een gratis BlueBand - brood en boter. Ontzettend leuk en op te halen bij de Albert Heijn, waar ik iedere dinsdag mijn boodschappen haal.

Daarnaast kreeg ik al twee keer eerder post van Nestlé, met daarin tips voor het starten met vast voedsel en codes om zes producten gratis te proberen. Leuk, maar ik kan de bewuste producten niet vinden. De couponnen zitten in mijn portemonnee. Ik probeer het in de gaten te houden als ik eens bij een andere supermarkt ben. Maar voorzover heb ik alleen nog maar misgegrepen.

Ik vind het erg leuk dat ik deze post ontvang. Stellen jullie deze post op prijs of houdt je er niet van dat je gegevens bij zulke bedrijven in het systeem zitten? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Ik vond het wel leuk. Als ik het kon vinden maakte ik er wel gebruik van.soms lustte m'n zoontje het niet (bijv de yoghurt van Nestlé) maar de oudere kinderen aten het dan wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kijk, dan is het alsnog goed besteed! Zoon eet alles wat je hem voor zet dus op gaat het wel. :'-)

      Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!