Doorgaan naar hoofdcontent

Besparing op luiers #2

Soms blijkt het wel weer dat connecties handig kunnen zijn. Mijn broertje werkt bij PostNL en attendeerde mij erop dat er een aanbieding liep op luiers bij Personeelsvoordeelwinkel.nl. Inclusief verzendkosten betaalde ik €0,115 per luier. De luiers die ik normaal - in de aanbieding - koop bij de Kruidvat zijn €0,13 per stuk.

Ik kocht een flinke voorraad, 730 stuks in zijn huidige maat en de volgende maat. Hiermee bespaarde ik €10,95! De luiers zijn van goede kwaliteit, ze vallen goed en lekken niet. Toch een leuk bedrag en de luiers staan niet in de weg, een geslaagde aankoop.

Wisselen jullie wel eens van merk als de luier goedkoper blijkt of blijf je liever merktrouw? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. De baby is er nog niet, maar de luiers al wel. Wij hebben namelijk gekozen voor wasbare strikluiers. Deze soort is te gebruiken vanaf pasgeboren tot zindelijkheid en in principe zouden we hier dus genoeg aan hebben. Wij kochten een tweedehands pakket voor € 120,- incl. verzendkosten, ben heel benieuwd hoe ze bevallen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze overwogen maar kreeg man niet mee. Tja, dan houdt het helaas op. Wij jagen dus op koopjes. ;-) Succes met de laatste loodjes!

   Verwijderen
 2. op www.luierinfo.nl/aanbiedingen worden alle aanbiedingen, ook van pampers bij gehouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik inderdaad al meer als tip gekregen, maar ik vind de website totaal niet handig. Dus ik blijf trouw aan de Kruidvat en houd daar de aanbiedingen in de gaten. Deze kwam toevallig voorbij. In mijn beleving is een pamper in de aanbieding altijd nog duurder als kruidvat in de aanbieding. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Kleding

Nu ik al een aantal jaren heel bewust met ons geld bezig ben merk ik dat mijn kleding nogal uit begint te dunnen. Zo ligt er redelijk wat verwassen en met kleine gaatjes in de kast. Ik koop veel minder en ook steeds vaker tweedehands.

Zoals ik hier ook verteld heb is mijn schoonzus in juni overleden. Na een ziektebed van bijna drie jaar, een hersentumor, heeft ze besloten euthanasie toe te passen. Voordat ze overleed gaf ze al veel kleding weg, ik kreeg toen acht kledingstukken die ik zeer regelmatig draag.

Vorige week stuurde zwager een appje met de vraag of iemand hem zou willen helpen met het uitzoeken van de kleding van zijn vrouw. Aan veel kleding hangt een herinnering en hij vond het dan ook erg moeilijk om aan te pakken. Nadat ik aangegeven had dat ik wel wilde hebben we besloten dat ik foto's ga maken van alle te verkopen kleding en deze op Marktplaats dan wel Facebook ga plaatsen.

Afgelopen weekend kwam zwager elf(!) vuilniszakken brengen. Ik schrok enigszins van de hoev…

Besparen bij de Albert Heijn

Onze wekelijkse boodschappen worden tegenwoordig altijd bij de Albert Heijn gedaan. Voorheen reed ik naar een nabijgelegen dorp om daar bij de Lidl boodschappen te doen. Maar ik maak nu gebruik van een weekmenu en schrijf van te voren een boodschappenlijstje. Op deze manier heb ik goed zicht op ons budget en ben ik van mening dat ik met de brandstofkosten erbij niet goedkoper uit ben.

Bij de Albert Heijn maak ik altijd gebruik van de scanner. Handig dat je precies weet voor hoeveel geld je in de kar hebt liggen en met zoon erbij is het helemaal makkelijk dat ik de boodschappen gelijk in kan pakken. Waar ik laatst achter ben gekomen is dat je dus ook gewoon contant af kunt rekenen wanneer je gebruik maakt van een scanner. Nooit geweten, het is zeker een pluspunt.

Contant geld en geld van tweedehands verkopen gaan in een spaarpot en het bedrag loopt soms heel snel op. Ik heb nu al twee keer boodschappen gedaan met de scanner en contant kunnen betalen. Eerder durfde ik dit niet aan en pi…

Budget uitdaging

Man werkt nu alweer twee maanden bij zijn nieuwe werkgever. Het bevalt hem erg goed en zijn nieuwe werkgever is ook erg positief. Hij leert snel en er worden regelmatig trainingsavonden ingepland. Tijdens zijn vervolgopleiding heeft hij de basis van CV-ketel onderhoud geleerd en hij kan zich hier goed mee redden.

Laatst zag ik via Facebook een oproep voor het vervangen en verplaatsen van een boiler. Ik reageerde namens man en afgelopen zaterdag mocht hij de boiler plaatsen. De vergoeding die hij hiervoor kreeg; maar liefst €200,-.

Deze €200,- kreeg hij uiteraard contant en we hebben besloten om €200,- door te zetten van de lopende rekening naar de spaarrekening. Alles wat man extra verdiend of aan fooi krijgt zetten we apart voor een nieuwe motor. Van het contante geld worden de komende vier weken de boodschappen gekocht. Per week mag ik €50,- uitgeven. De laatste tijd zaten we rond de €70,-, dit kan naar beneden zonder dat we echt op boodschappen in moeten leveren.

Het zal wel een ui…