Doorgaan naar hoofdcontent

Besparing op luiers #2

Soms blijkt het wel weer dat connecties handig kunnen zijn. Mijn broertje werkt bij PostNL en attendeerde mij erop dat er een aanbieding liep op luiers bij Personeelsvoordeelwinkel.nl. Inclusief verzendkosten betaalde ik €0,115 per luier. De luiers die ik normaal - in de aanbieding - koop bij de Kruidvat zijn €0,13 per stuk.

Ik kocht een flinke voorraad, 730 stuks in zijn huidige maat en de volgende maat. Hiermee bespaarde ik €10,95! De luiers zijn van goede kwaliteit, ze vallen goed en lekken niet. Toch een leuk bedrag en de luiers staan niet in de weg, een geslaagde aankoop.

Wisselen jullie wel eens van merk als de luier goedkoper blijkt of blijf je liever merktrouw? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. De baby is er nog niet, maar de luiers al wel. Wij hebben namelijk gekozen voor wasbare strikluiers. Deze soort is te gebruiken vanaf pasgeboren tot zindelijkheid en in principe zouden we hier dus genoeg aan hebben. Wij kochten een tweedehands pakket voor € 120,- incl. verzendkosten, ben heel benieuwd hoe ze bevallen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze overwogen maar kreeg man niet mee. Tja, dan houdt het helaas op. Wij jagen dus op koopjes. ;-) Succes met de laatste loodjes!

   Verwijderen
 2. op www.luierinfo.nl/aanbiedingen worden alle aanbiedingen, ook van pampers bij gehouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik inderdaad al meer als tip gekregen, maar ik vind de website totaal niet handig. Dus ik blijf trouw aan de Kruidvat en houd daar de aanbiedingen in de gaten. Deze kwam toevallig voorbij. In mijn beleving is een pamper in de aanbieding altijd nog duurder als kruidvat in de aanbieding. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!