Besparing op luiers #2

Soms blijkt het wel weer dat connecties handig kunnen zijn. Mijn broertje werkt bij PostNL en attendeerde mij erop dat er een aanbieding liep op luiers bij Personeelsvoordeelwinkel.nl. Inclusief verzendkosten betaalde ik €0,115 per luier. De luiers die ik normaal - in de aanbieding - koop bij de Kruidvat zijn €0,13 per stuk.

Ik kocht een flinke voorraad, 730 stuks in zijn huidige maat en de volgende maat. Hiermee bespaarde ik €10,95! De luiers zijn van goede kwaliteit, ze vallen goed en lekken niet. Toch een leuk bedrag en de luiers staan niet in de weg, een geslaagde aankoop.

Wisselen jullie wel eens van merk als de luier goedkoper blijkt of blijf je liever merktrouw? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. De baby is er nog niet, maar de luiers al wel. Wij hebben namelijk gekozen voor wasbare strikluiers. Deze soort is te gebruiken vanaf pasgeboren tot zindelijkheid en in principe zouden we hier dus genoeg aan hebben. Wij kochten een tweedehands pakket voor € 120,- incl. verzendkosten, ben heel benieuwd hoe ze bevallen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze overwogen maar kreeg man niet mee. Tja, dan houdt het helaas op. Wij jagen dus op koopjes. ;-) Succes met de laatste loodjes!

      Verwijderen
  2. op www.luierinfo.nl/aanbiedingen worden alle aanbiedingen, ook van pampers bij gehouden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik inderdaad al meer als tip gekregen, maar ik vind de website totaal niet handig. Dus ik blijf trouw aan de Kruidvat en houd daar de aanbiedingen in de gaten. Deze kwam toevallig voorbij. In mijn beleving is een pamper in de aanbieding altijd nog duurder als kruidvat in de aanbieding. Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.