Marktplaats

De verkopen op Marktplaats gaan ontzettend goed dit jaar. We besloten om veel spullen te koop te zetten en genoegen te nemen met een aanvaardbare prijs en niet de hoofdprijs af te wachten. In oktober verkochten we onze oude auto waarvan nog verschillende accessoires op zolder lagen zoals de radio, de versterker en de subwoofer.

Verder heb ik mijn hobbykamer een eind opgeruimd. Veel materialen lagen ongebruikt opgeslagen ik heb besloten om deze ook te verkopen. We kwamen nog een speakerset tegen op zolder en verkochten deze voor €25,-, man dacht hem een aantal jaren terug voor €20,- gekocht te hebben.

De grote klappers waren toch wel de auto onderdelen, samen goed voor €410,- en alles samen verkochten we voor €563,50. Gisteren verkocht ik het een na laatste item van Marktplaats. Tijd om weer eens een rondje zolder te doen en wat nieuwe producten te plaatsen.

Mijn moeder en broer leverden ook al een aantal items aan om op mijn account te plaatsen. Deze waren ook binnen een kleine maand weg. Van schoenen tot stoelhoezen, koelboxen en knutselmateriaal. Het is onvoorstelbaar. Alleen van onze hamsterkooi kom ik niet af. Nog iemand interesse? ;-)

Merken jullie ook dat het verkopen zo goed gaat dit jaar? Of vinden jullie dat het teveel moeite kost om het online te zetten? Ik hoor graag van jullie.

Reacties

  1. Het succes is wisselend; erg afhankelijk van het product. Nette producten doen het vaak wel goed merk ik. Ik kijk en koop zelf ook meer via MP tegenwoordig. Goede trend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je geduld hebt kom je eigenlijk van alles wel af. Ik heb sommige dingen zoals een systeem voor het TV geluid op koptelefoon er 3x opgezet, en uiteindelijk goed verkocht. Het was ook een dure set, er moet maar net iemand zijn die dat nodig heeft.

    Het erop zetten is inderdaad tijdrovend.

    Vervelend blijft het dat er mensen bieden, je reageert of bod accepteert en dan hoor je verder niets meer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zeker vervelend. Het komt helaas heel regelmatig voor. Ik verleng een advertentie altijd en zelfs dan kom ik vaak nog van het te verkopen artikel af.

      Verwijderen
  3. Het lijkt wel beter te gaan dit jaar inderdaad. Ik had het een paar jaar geleden even helemaal opgegeven, en nu waren we weer eens begonnen. Een peuterbedje waren we binnen 3 dagen kwijt voor een goede prijs. Jouw verkopen gaan echt heel goed zeg, mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn is dat hè! Ik denk ook dat als je het op zn beloop laat gaan Marktplaats een prima plek is voor je verkopen!

      Verwijderen
  4. Nou, ik moet zeggen dat ik de laatste weken warempel ook wat hebt verkocht via marktplaats! En meestal lukt me dat totaal niet, dus ik ben erg blij.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, nee dank je. Geen hamsterkooi nodig ;)
    Bij mij ging het ook best lekker de afgelopen maand. Alleen geen grote klappers meer van honderden euro's, omdat we die dingen allang kwijt zijn. De eerste rondes marktplaats in je leven zijn het meest effectief qua geld ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha helaas! Ach binnenkort sta ik samen met mijn moeder op een rommelmarkt. Dan kom ik er vast wel vanaf! Dat is zeker zo, man moest wel even wennen aan het Marktplaats idee met zijn geliefde spullen maar kwam er uiteindelijk zelf mee. Ik ben bang dat er inderdaad geen hele grote klappers meer gaan komen. ;-)

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.