Uit eten

Zoals vele anderen sparen wij ook mee met de Albert Heijn Restaurantactie. Leuk en gezellig uit eten in je omgeving, maar ook op nieuwe plekken. Vorig jaar gingen we met vrienden naar een restaurant wat we zelf nooit bedacht zouden hebben, een Argentijns restaurant. Leuk om eens nieuwe gerechten te proberen als het toch minder kost. Normaal is de Argentijn vrij duur, veel vlees, dus de prijs loopt snel op.

Dit jaar willen we weer uit eten met de bonnen. Dit keer met onze vriendengroep. Vier stellen waarvan de mannen al tijden bevriend zijn en de meiden aanschoven. We kunnen goed met elkaar opschieten en proberen dan ook regelmatig af te spreken. Allemaal werken en nog niet allemaal een eigen huis heeft wel effect op het aantal keren dat je afspreekt.

Verder willen we met z'n tweetjes uit eten. 20 augustus zijn we tien jaar bij elkaar. Volgens mij een goede reden om dit te vieren met een etentje! Leuk dat we hierbij gebruik kunnen maken van het tweede menu gratis.

Sparen jullie mee en maken jullie er ook gebruik van? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Wij gaan nooit uiteten. Mijn dieet is te ingewikkeld en fouten zijn zo gemaakt. En ik heb geen zin in de gevolgen.
    Ik koop vaak bij a.h. Ik vraag altijd aan mensen achter mij of ze restaurantzegels sparen. Dan krijgen zij ze van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lastig! Heb je verschillende voedselallergieën?

      Verwijderen
    2. Ik snap dat je het niet wil riskeren om een reactie te krijgen na het eten in een restaurant. Lief dat je dan toch probeert de zegels te vergeven aan een ander. Ik spaar altijd en probeer er dan een ander blij mee te maken.

      Verwijderen
    3. @Suzanne,
      Ik verdraag geen gluten, geen dierlijke melkproducten,mgeen alcohol. Ik verdraag weinig vet en weinig suiker, ik reageer niet goed als ik veel verschillende ingredienten tegelijk eet. Laatst was ik toch in een restaurant vanwege een uitnodiging van vrienden. We zijn alleen op het receptiedeel geweest en ik nam alleen water. Het water smaakte een beetje gearomatiseerd. Ik stond er eerst niet zo bij stil. Tot ik thuis kwam en zag dat mijn gezicht onder de rode bultjes zat. Tja, waar komt dat dan van. Mogelijk hebben ze het glas gespoeld in water waar ook bierglazen zijn omgespoeld. En ik heb al eerder een huidreactie gekregen toen ik bij iemand water kreeg dat gefilterd was. Dat hoeft dan niet eens met het filter te maken te hebben. Maar als er per ongeluk gluten in het filter terecht zijn gekomen, is dat wel een probleem. Besmette snijplanken, messen, meel in de lucht. Er zijn gewoon teveel risico's en dat heb ik er niet voor over. Soms wel jammer. Vroeger gingen mijn man en ik soms uiteten en dan bij de Chinees. Dat ging eigenlijk altijd goed. Al at ik toen nog gluten.

      Verwijderen
  2. Ik doe al een paar jaar mee met deze actie en het bevalt me erg goed. Ik heb ook het idee dat de restaurants erg hun best doen om een leuk menu voor te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat denk ik ook, al moet je van te voren wel goed kijken wat voor keuze je hebt. Ik houd niet van verrassingmenu's. Ik weet het liever van tevoren. ;-)

      Verwijderen
  3. Wij doen ook al een paar jaar mee! Elk jaar gaan we naar een ander restaurant met deze actie. Wel kijk ik altijd op de website van het restaurant uit welke gerechten je kunt kiezen want soms vind ik de keuze te beperkt en ga ik liever naar een ander restaurant

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb je helemaal gelijk in. Wij gaan met onze vrienden naar een restaurant waar je keuze hebt uit vijf voor-, hoofd- en nagerechten. Erg ruim, vorig jaar aten de we ergens waar steeds twee opties mogelijk waren.

      Verwijderen
  4. Nee, dit jaar niet. Vorig jaar vond ik het al erg teleurstellend in onze regio. De 2 restaurants die meededen hadden hetzelfde menu als het jaar ervoor. En dit jaar kun je naar het schnitzelparadies gaan en nog zoiets. Nee, dank je wel. Zelfs met 50% korting nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat jammer dat er geen interessante restaurants in de buurt zijn. Niet alles is ook mijn smaak maar hier in de omgeving zijn er toch aardig wat deelnemers.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.