Telefoonabonnement

Mijn telefoonabonnement loopt momenteel bij T-Mobile via United Consumers. Iedere maand wordt er €20,13 van onze vaste lasten rekening afgeschreven. In juni loopt mijn abonnement af en ik ben dan ook al een beetje aan het rond kijken of het ergens goedkoper kan.

Ons televisie abonnement loopt via KPN en zij bieden een leuke aanbieding voor klanten die meerdere producten bij hen afnemen. Mijn man heeft al jaren een telefooncontract bij KPN en betaald €15,13 per maand. De aanbieding waar ik gebruik van wil gaan maken is die van 150 minuten + 500 MB voor €22,50. Hier gaat een korting overheen van €7,50, dus het eindbedrag wordt €15,00.

KPN gooit er vervolgens nog een verdubbelaar overheen, ik krijg dan voor hetzelfde bedrag 1000 MB en 300 belminuten. Door deze overstap te maken bespaar ik per maand €5,13, op jaarbasis is dit €61,56. Een leuk bedrag om weer over te storten naar de spaarrekening!

Kijken jullie nog ieder jaar of jullie over kunnen stappen of laten jullie het maar op zijn beloop? Ik hoor graag van jullie.

Reacties

  1. Hier is mijn mobiele telefoonabonnement zo goedkoop (10,20 euro voor onbeperkt internet, 420 belminuten en onbeperkt sms-en) dat ik dat niet oversluit. Manlief heeft net een ander abonnement via KPN, daar hebben we nu ook internet afgesloten. Dochter heeft juist een iets duurder abonnement gekregen. Ze wilde heeeeeel graag een iPhone5s voor haar verjaardag. Dus hebben we dat geregeld. Ze betaalt wel het verschil in abonnementsgeld van haar eigen zakgeld (ze is 13 jaar).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo, jij hebt een mooie deal met je telefoon. Ik kan me goed voorstellen dat die jonge meiden een iPhone5s willen, leuk dat jullie het op deze manier kunnen regelen. Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen
  2. Hoi bij belsimpel heb ik een abonnement afgesloten voor 10 euro oer maand onbeperkt bellen en 1 gb internet dit is nog goedkoper

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.